Städer "bicifriendly" för att upptäcka

Postat den 8 juni 2011

Amsterdam, Bogota och Portland är bra exempel på idealiska städer att resa på två hjul. Turister och lokal lans alltmer trampa på dem.

ciudades-para-ciclistas

Miljöhänsyn och idén om att främja hälsosamma vanor bland människor har ett lyckligt förverkligande i spridningen av "cykelvänliga" städer. Med specialiserade spår och generösare tilldelning, många stora städer-från Europa till Latinamerika-genomfört hundratals kilometer cykelvägar.
En av pionjärerna var huvudstad i Nederländerna. I årtionden, är Amsterdam lätt framkomlig för cyklister. Ett bra alternativ är den vackra parken Sloterpark även om andra förslag (med detaljerade och bekväm lägenhet) var som helst Yourtuliptour.com .
På den här sidan av Atlanten, verkar ledningen på detta område för att ta Bogotá, där varje söndag trampa upp till en miljon människor. Denna lilla "boom" Sunday tack vare den dagen cirkulation av många gator och vägar är begränsade till cyklister förklaras.
Tillbaka i Europa, är det speciella med Trondheim (Norges tredje största stad befolkningstalet) som förutom att främja cykel, inbjuder mer intensiva upplevelser. Det mest slående av dessa börjar med Trampe, ett system som underlättar ökningen i bergsområden. Widgeten är en sorts linbana som fungerar så här: du placerar foten på pedalen kommer ut ur en skena och den andra foten på cykeln, drivs av pedalen automatiskt att nå toppen (eller var kör skena).

amsterdam-ciudad-bicifriendly

Portland och Buenos Aires

I USA, är staden "bicifriendly" par excellence Portland, den största staden i delstaten Oregon. I 30 år har medborgare och lokala organisationer främjas cykling som en livsstil. Resultatet återspeglas på gatorna, som är målade i ljusa färger. Det finns också en cykelverkstad tjänst utan kostnad.

bicicleteando-en-portland1

Slutligen, i detta racconto vi även Buenos Aires, med 65 miles av cykelbanor lades till den övergripande trenden. Den layout av dessa cykelvägar genom några av de mer turistiska områdena i staden såsom Recoleta, Palermo och San Telmo .

Skrivet av Andrés Bacigalupo
MV Liknande erfarenheter:
Berlin Bike

Lämna en kommentar

Wordpress databas error: [existerar inte Tabell 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='1119033cd2bdef86f9d24d7575ef8304' AND `timestamp` >1414704693 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

Wordpress databas error: [Duplicate posten "8388607" för nyckel 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '1119033cd2bdef86f9d24d7575ef8304', '1414704783', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2011/06/ciudades-bicifriendly-para-descubrir/', 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9b5),gzip(gfe)', '', '', '0', 'WinVista', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

Wordpress databas error: [existerar inte Tabell 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1414704603'