Brasilien: drömmen stränderna i Ceará

Postat den April 21, 2011

Sanddyner, breda stränder, bryggor och klippor. I närheten av Fort, är en lång lista av kustbyar som är värt att upptäcka. Ganska exotiska, bjuda in alla att leva unika upplevelser.

playas-de-fortaleza-brasil

Staden Fortaleza, den viktigaste av brasilianska nordost nära Sao Luis, ståtar bland sina gator många anledningar att besöka. En vänlighet av dess tropiska klimat, måste vi lägga till charmen i sin koloniala arkitektur och smaker av ett kök som är bland de bästa i landet.
Bebos av drygt 3 miljoner, är Fortaleza en dynamisk stad och turism, en av de viktigaste drivkrafterna. Många som kommer hit, men väljer att inte bara slutdestinationen. Också valt som utgångspunkt för att utforska stränderna i regionen. Inte en dålig idé.

Cumbuco Icapuí

morro-branco-ceara

Fin vit sand eller branta klippor. Öar som verkar dras och rustikt luftfjädring där fiskare dokumentär eller enstaka resenärer mix. Kuster nära Fortaleza, och faktiskt hela delstaten Ceará, erbjuder ett utbud av kontraster som är värt att uppleva.
I Cumbuco (36 kilometer från Fortaleza), dominerar nästan vita sanddyner och vattnet är ganska varmt. Ett perfekt alternativ för touring området är brigader och hästar. Att ligga vid kusten, är det möjligt att hyra en typisk "flotte" båt norra Brasilien.

playas-infinitas-en-fortaleza

Något längre från Fortaleza (85 kilometer), välkomnar den lilla staden Beberibe resenärer med sin fantastiska landskap av berg och hav. Vi måste göra: komma till Morro Branco och se horisonten från där.
Flytta bort från Fortaleza österut, det finns en lång lista med stränder som är värt att veta. De viktigaste är Quixaba och Canoa Quebrada (i staden Aracaty) och Redonda och Ponta Grossa Tremembé (i Icapuí). Den senare, som en gång var en hippie fristad, är i dag en utmärkt destination för avkoppling, med sina eko loger och evig stillhet.

Text: Andrés Bacigalupo
MV Relaterade Upplevelser:
Sao Luis stad för hela året

En kommentar på "Brasilien: drömmen stränderna i Ceará"

gravatar

Maria Postat den April 23, 2011

Detta är en vacker plats att tillbringa oförglömliga dagar med din partner, vänner eller familj.

Maria - Hotell i Argentina

Lämna en kommentar

Wordpress databas error: [existerar inte Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='694d432e937ef5a571d75ac274fb15c4' AND `timestamp` >1405101727 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

Wordpress databas error: [Duplicate posten '8388607 'för nyckel' id ']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '694d432e937ef5a571d75ac274fb15c4', '1405101817', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2011/04/brasil-las-playas-sonadas-de-ceara/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:x.xx),gzip(gfe)', '', '', '0', 'WinXP', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

Wordpress databas error: [existerar inte Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1405101637'