Matlagning med Nigella Lawson

Publicerat November 6, 2010

Cum-en sann media kändis i Storbritannien, etablerade Nigella Lawson själv som en atypisk karaktär för TV. Det började som matkritiker och sedan laga mat. Och han gillar inte ordet "chef".

cocinera-nigella-lawson

Aldrig klart vilka ingredienser som gör en person är matlagning på kamera i sann kändis. Men det är troligt att de viktigaste bosatt i hur man ska förklara och förmedla en sådan dag, ofrånkomlig som matlagning (och gör det rika, lätt att förbereda och friska) uppgift.
I fallet med Nigella Lawson (ungefär som Rakel Ray) smaksättnings framgång inte självklart. Ja, till skillnad från Ray, har Lawson en mycket mer sensuell stil Hon säger att deras meriter är inte en stor hemlighet. enkla recept och enkla sätt att förklara dem. "Och jag gör det för att jag har varken tålamod eller energi eller information eller möjlighet att göra komplicerade mat. Om du gör det avsiktligt enkelt, skulle inte fungera, eftersom det skulle vara nedlåtande, " säger .

nigella-lawson

Dottern till en konservativ politiker och en kvinna med entreprenörsbakgrund i gastronomi (Vanessa Lax, kopplat till J.Lyons och Co), Nigella hade en ovanlig karriär: graderade från någon kulinariska institutet. Eftersom det var tillägnad vara kritisk köket tills hon gick "till handling".

lawson-books

"Feast", en av de mest framgångsrika böcker Lawson

Ledda av TV och böcker som Hur man äter och hur man vara en inhemsk gudinna ("Hur man blir en inhemsk gudinna"), ökade Lawson popularitet och fängslade miljontals. Enligt The Guardian, framgången för denna kvinna som förnekar ordet kocken förföra både män och kvinnor. "Män älskar henne för att de vill vara med henne, eftersom kvinnor ville vara som henne."
För närvarande är det Nigella kök program som sänds av BBC och når genom olika betalningskanaler till tiotals länder. I Argentina, kan det ses på kanal Fox Life .

Skrivet av Andrés Bacigalupo
Tecken av Gastronomi
Pepe Solla - Gordon Ramsay
Mer: Recept Lawson (på spanska)

6 Comments on "Matlagning med Nigella Lawson"

gravatar

keittiel slott Postat i December 20, 2010

Jag är Panamas men jag är fan av nagelita som vi kallar min man och jag älskar köket bara se hans flexibelt sätt i köket tror jag hem kokplatta ellla jag luktar här i mitt hus uuuufff är en av dina trogna tydliga beundrare Jag vet inte någon här som vet mer än jag ser det är att jag tycker särskilt mycket matlagning.

gravatar

PATRICIA FLORES Publicerat 26 Jan 2011

Hi
Jag är från Chile entanta Nigela mig, jag gillar lika mycket som recepten säger hans röst allt bra !! och även såå söt!
Jag underhåller mig själv varje gång jag ser henne och jag försöker att inte missa det när jag ser det får mig att vilja laga mat som hon har något väldigt speciellt som sänds på sina recept, jag betalt för att göra vegetariska recept att om han gör det mmmmm måste vara läckra ...
TACK och TACK MARATHON Nigella överförs.
HÄLSNINGAR en stor kram !!!!
Paty.

gravatar

Postat ester polo ära 5 mar 2011

hej nigella Jag gillar ditt sätt att laga mat gratulerar du ville ke du gav mig ett recept och lax pumpa räkor gurkmeja hade inte tid att göra mål och jag tror läcker gärna att du skickar tillbaka till min e-post jag agradesco och igen grattis Jag gillar matlagning med fisk och räkor jag undrar när jag hitta med google tack

gravatar

maria teresa sanchez peon Publicerat April 28, 2011

Live guadalaara, ALISCO, mexico ... eller tv för att se nigella och kärlek, har ett speciellt sätt att laga mat som gör att det ser lätt ... .de sanning och även jag gillar verkligen dina recept är enkla men mycket speciell, eftersom slutresultatet är gourmet ...... gratulationer och tillbaka

gravatar

tony Publicerat 4 Juni 2011

vill skicka mig receptet för Chokladtårta med koks och mousse med jordgubbar och grädde

gravatar

valentina Publicerad November 8, 2011

wow, hade aldrig sett någon som laga mat med så mycket stil och smak att göra så, är mycket smart som lämnar oss mållös och vill kasta platos.tiene karisma att göra sådana gratulationer.

Lämna en kommentar

Wordpress databas error: [finns inte Tabell 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='2de8f30fb55c7ca8d5de476ef7475254' AND `timestamp` >1412050151 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

Wordpress databas error: [Duplicate posten "8388607" för nyckel 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '2de8f30fb55c7ca8d5de476ef7475254', '1412050241', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/11/cocinando-con-nigella-lawson/', 'Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9b5),gzip(gfe)', '', '', '0', 'MacOSX', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

Wordpress databas error: [finns inte Tabell 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1412050061'