Inredning och Design: Kenneth Brown

Postat den 5 januari, 2009

Vid tidpunkten för att välja en inredningsarkitekt, berömda amerikaner har till Kenneth Brown i din favoritmeny.

homegrid_col3_overvid
Han säger att hans mål är komfort. Och anpassa relationen med sina kunder till fullo, så för att kunna tolka vad miljön vad de vill. Färger, texturer, tyger, möbler arrangemang. När man tänker på designen för ett sovrum eller vardagsrum, är antalet variabler multiplicerat tillsammans och i rätt kombination är nyckeln till framgång.

homegrid_col2_img
Han är Kenneth Brown, född i södra Louisiana 37 år sedan och har sedan sin ankomst i Los Angeles är iscensätta en anmärkningsvärd tillväxt bygger på att tolka smaken av andra och skapa varma och trivsamma miljöer.
Definiera din stil med vissa självbiografiska drag. Således, den klassiska södra gästfrihet av hans infödda Louisiana och Kalifornien rena linjer är inspiration och balans för att fungera.

k-brown-diseaador
Alltmer uppstigning, avslöjar Brown hans tips och dekorera hemligheter från MSN.com (vilket också föreslå vilka objekt att köpa och vad inte) och American Express Open 2007 valt honom för att dela hans berättelse på Öppet Forum om sina bästa kunder.

kenneth_brown_pale_blue_and_orange_bedroom

Text: Andrés Bacigalupo
Fler: Tips om MSN.com K.Brown (på engelska)

16 Comments on "Inredning och Design: Kenneth Brown"

gravatar

wacala Postat den April 3, 2009

fult, dumt, rididculo

gravatar

andres Postat den April 4, 2009

Det är en stil bland många fler. Vissa människor dömer andra också överbelastad och "uppblåsta". Visst acceptera alla åsikter om trender som observerats från MV blogg och kommentera. Hälsningar!

gravatar

Ani Skrivet den 1 juli 2009

det är i deras bästa, men jag tror att om de lämnas ut till en modern touch till det klassiska utan snarare ute efter en något annorlunda färgblandning oväntat, men naturligtvis alltid efter komfort och skönhet.
= Seek glädje i freden i färgerna =

gravatar

fernando Skrivet den 21 jul 2009

creeo att belysningen spelar en viktig roll i harmoni av rymd och ljus nesecitan mer.

gravatar

letizia Postat den November 28, 2009

detta är inredning, långt från inredning, en bra och unik design.

gravatar

Mariana Hurtado Valdez Postat den November 29, 2009

inte mycket design men den 8 mars i år desidi studera inredning. Jag tror denna designer är en av de bästa, men jag skulle vilja vara bättre. Jag hoppas uppnå. Jag vill göra och ännu bättre. Gör det.

gravatar

mitzy Publicerat februari 28, 2010

ami Jag gillade verkligen din
Jag kiero motiv
vara en inredningsarkitekt
men jag tror att det måste ha varit den mest
lätt att vara en designer som bor i USA
med tanke på att mer
men jag bor i Mexiko och här är det mycket svårt
bli som honom, till och med så att du kan :)
Jag undrar vilken studio?

gravatar

claudia * =) Publicerat 5 mars 2010

eftersom jag älskar mig, och en dag jag vill vara som de stora inredningsarkitekter

gravatar

Jimena Postat den 23 mars, 2010

Jag inte bara design'm på gymnasiet och jag gillar verkligen att studera det loppet men ibland tvivlar jag på om jag kan utveckla mig själv väl i det: S

gravatar

Nevay Skrivet den 2 maj 2010

Jag älskar den här tävlingen, men skulle vilja veta mer om ditt liv och dina början. Jag är student och jag har fortfarande vissa osäkerheter, jag har känt någon som arbetar i denna ria, och jag gillar att veta vad som var hans studier och arbete ....

gravatar

Patricia Postat den 17 maj, 2010

Colombiana jobbar inom inredning i min stad Medellin personligen skulle vilja dela några problem med kenneth reser varje månad till Los Angeles för att köpa varor av dekoration jag ville skriva för att se om vi kan ordna ett möte.
Detta har varit en dröm som jag har i många år. tack

gravatar

Johanna Bravo Postat den 28 Augusti 2010

den första siffran jag vågar säga att lampan är väldigt cool, men jag verkar inte i linje med möbler, eftersom lampan det ser en restaurang mer än en matsal elegant och modernt hus som du ser ... jag tror jag går bra och jag gratulerar dig men jag tror det kan bli bättre.
Jag ger min åsikt som en klient och som en elev av inredning ...

gravatar

Star Publicerad den 4 oktober, 2010

bra att komma igång Jag beundrar bortsett från att jag verkligen gillar hur jag designar elev auque ispiro mig att studera tävlingen och vara så bra som du en del av de dekorationer som används Super Jag undrar varför de väljer aver detta lopp och om jag kan hjälpa till med ami design för att uppnå bättre vara på det loppet ...

gravatar

Mafer Publicerat 7 okt, 2010

Jag tror att det egentligen inte är en dålig designer, men jag tror inte att det är det bästa ...
Jag älskar inte sina konstruktioner, men det finns vissa saker som jag känner att ge den en personlig touch ...
Jag är expert på inredning (även om, som jag börjar studera den kursen), men jag älskar att titta på andras konstruktioner.

gravatar

antonio Postat den 24 mars, 2011

de människor som inte är inredning de inte har något att säga i frågan, eftersom de måste veta vilken är den inredning och lära sig mer om nya stilar

gravatar

Romina Skrivet den 21 maj 2011

Abmientes concidero som väl är gjorda i form av maskulinitet, men något utsmyckade, med en väl markerad skillnad mellan att använda levande färgrymder. Okej, men kan göra bättre.

Lämna en kommentar

Wordpress databas error: [existerar inte Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='488f50ee41a8aa90ced8ea8bb084d3ad' AND `timestamp` >1406057718 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

Wordpress databas error: [Duplicate posten '8388607 'för nyckel' id ']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '488f50ee41a8aa90ced8ea8bb084d3ad', '1406057808', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2009/01/lo-que-importa-es-lo-de-adentro/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; Nautilus/1.0Final),gzip(gfe)', '', '', '0', 'Linux i686', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

Wordpress databas error: [existerar inte Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1406057628'