Chicago, återigen

Postat den 15 okt 2008

Huvudkontoret för de högsta byggnaderna i världen. Synonym födelseplatsen för jazz och soul. Klassisk och edgy samtidigt. Även om aldrig upphört att blända Chicago, är Hotel Sax nu den nya ursäkt för att gå tillbaka.


Jazz har sitt ursprung i New Orleans och de första höga byggnader under solen kikade New York. Men Chicago, den tredje största staden i USA, har alltid kunnat importera resultaten av andra för att föra dem till deras bästa.
Således, Sears Tower och John Hancock Center är två av de högsta byggnaderna i världen. De första 108 bostäder ryckte topplaceringen på New Yorks World Trade Center 1973.
Något liknande kan sägas om jazz, en takt som staden antagit fanatiskt sedan starten och var musik av de galna 20-talet, realtids gångjärn på nya trender som framgångsrikt utmanade de gamla sociala mandat.
Chicago, kosmopolitisk och stora, är det också den mest mångkulturella städer som ligger i Nordamerika. Bredvid den arkitektoniska överflöd av skyskraporna i Loop, levande spår av de största artisterna. Miss Chicago av Joan Miró och Picasso fungerar inget namn i Daley Center entrén är kanske de mest talande exemplen.

Sax Hotel

På stranden av Chicagofloden och mycket nära till den välkända stadsdelen Loop Hem för legendariska House of Blues Marina City-komplexet. Lies, är Marina City ett dynamiskt kommersiellt centrum av lyxmärken. Det är också det perfekta stället att hitta ett hotell som Sax, som stoltserar med sina 375 rum och dess måttliga bohemiska och europeisk stil.
Sax är förmodligen boutiquehotell världens största och design säkringar element från alla kulturer. Resultatet är en stark avantgarde (men inte arg) utan är ett anmärkningsvärt undantag i jämförelse med de stora kedjorna som finns i staden.
De tre typer av rum Cabin, Junior och ett sovrum, varierar kraftigt i storlek och lagt till några mycket uppskattade bekvämligheter.

Tekniska Bekvämligheter

Den senaste en och en av de mest beröm av besökare, kallas Microsoft Experience, ett avtal mellan hotellet och mjukvarujätten har utrustat med högteknologiska bekvämligheter hela.
I den meningen införlivas Sax The Studio, en plats där de mest avancerade digitala underhållningsalternativ konvergerar. The Studio inkluderar bärbara datorer, MP3-spelare Zune, Xbox spelkonsoler, HDTV, surroundljud och filmer. Dessutom innefattar utbildade för att ge stöd i händelse gäster har frågor om hanteringen av utrustningen Butler.
Med en distinkt kulturell stämpel kosmopolitiska accent och högteknologiska prioriteringar för de utvalda, Chicago utlovar en intressant balans mellan åkattraktioner, jazz och nattliv. The Hotel Sax gör resten.

Text: Andrés Bacigalupo
Mer:
Välj Chicago

En kommentar om "Chicago, återigen"

gravatar

raul-artist costucica plast Published July 25, 2009

Agora Gallery, New York kopplat med raul costucica, banken nationen Argentina, liksom Casals pablo samma familj, köpte tavlor av konstnären raul-costucica Plastic.-www.raulcostucica.com.ar

Lämna en kommentar

Wordpress databas error: [existerar inte Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='81c67240220315d06301771a059f84b7' AND `timestamp` >1406925471 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

Wordpress databas error: [Duplicate posten '8388607 'för nyckel' id ']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '81c67240220315d06301771a059f84b7', '1406925561', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2008/10/chicago-una-vez-mas/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:x.xxx),gzip(gfe)', '', '', '0', 'WinXP', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

Wordpress databas error: [existerar inte Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp']
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1406925381'