Arkiv for august 2011

455 ERFARING

Sendt den 31 August, 2011

Siden 2008 har vi delt med dig en enorm og heterogen liste over fornøjelser spænder fra kunst, biler og mad til mode, musik og rejser rundt i verden.

Bloggen der ledsager MV Oplevelser Vitraux Mansion Boutique Hotel siden dens oprindelige lancering har kørt sit løb. Balancen, snarere end positiv, har forladt os tre år fælles oplevelser, der omfatter 455 varer, mere end 270 kommentarer og nogle pladeselskaber statistikken fra December 4, 2009, hvor vi havde 3349 besøg i én dag.

Tal til side, er MV Erfaringer blevet et reelt område af ental fornøjelser. Her vil vi gennemgå nogle af højdepunkterne i hvert nummer.

ART

Louise Bourgeois - Robert Motherwell - Cildo Meireles - Emilio Pettoruti - MZK - Joseph Turner - Saatchi Gallery - Pipilotti Rist - Minujin - Ron Mueck - Andy Warhol - José Manuel Ballester - Marlene Dumas - Alioune Ba

DINING

Bedste restauranter i verden i 2011 - Peruvian Cuisine - Blowfish i Japan - Nigella Lawson - Massimo Bottura - Pepe Solla - emmentaler - Gordon Ramsay - Tastes of Singapore - Nobu Matsuisha - Pierre Gagnaire - Quim Hernandez

Rejser verden

La Spezia - Berlin - Roatan - Barbados - Denver - Cypern - Paris - Korfu - Slovenien - Santa Monica - Nîmes - Hamburg - Stockholm - Houston - Pilsen - Curaçao - Saint Martin - Norge - Turin

DESTINATIONER Argentinos

Cafayate - Cerro Castor - syv søer - San Telmo - Buenos Aires ferieboliger - El Chalten - Villa Ocampo - Valle de la Luna - Tango i Buenos Aires - Recoleta

TEGN

Jake Gyllenhaal - Greta Garbo - Candice Swanepoel - Coco Chanel - Dennis Stock - Salvatore Ferragamo - Frances McDormand - Miranda Kerr - Matt Damon - Mariana Ximenes - Annie Leibovitz - Elena Roger - Melody Gardot

DESIGN

Rodrigo Alonso - Antonio Citterio - Konstantin Grcic - Bruno Rainaldi - Ross Lovegrove - Campana Brothers - Møbler Mabeo - Indien Mahdavi - Ron Arad - Ristomati Ratia - Tom Dixon


FASHION

Petra Nemcova - Prabal Gurung - Oscar de la Renta - Tommy Hilfiger - Gucci - Prada - Ermenegildo Zegna - Tchad Hvid - Liya Kebede - Radoslav Vanko - Viktor og Rolf - Elie Saab - Alexander McQueen - Natalia Vodianova - Stella McCartney

OGSÅ> Mange flere emner i Wine & Champagne, Marketing & Brands, Musik, Fotografi, Luksus og Eventyr sektioner.

Forskning og tekst: Andrés Bacigalupo

Den mest berømte bølge

Sendt den 26 August, 2011

Det er den ikoniske billede af den japanske kunstner Hokusai. Afgørende og indflydelsesrige i andre genier som Monet eller Van Gogh, vil hans omfattende retrospektiv finde sted i Berlin fra oktober.

Vi kunne svare til en slags japansk Picasso. Med hans enorme arbejde og kritiske påvirkninger hans stil genererer til denne dag, er det blevet sagt, at Hokusai er ikke kun den mest berømte af alle tid, men også den første japanske kunstner, hvis betydning kom til Europa.

Prolific både tegninger og træsnit teknik, hans værker nåede det gamle kontinent i det nittende århundrede og sat deres præg på den holder af Monet, Toulouse-Lautrec, Van Gogh, Degas, Gauguin og Klimt.

Måske er det derfor mere end et halvt århundrede efter hans død, Europa genvinder for sig selv i en stor retrospektiv, der afholdes i Berlin fra oktober (og vil køre indtil februar 2012). Martin Gropius Bau galleri skal huse 350 værker af Hokusai, med nyheden om, at de fleste af dem vil forlade Japan for første gang.

Uploadet til den bølge

Navnet på showet - "Anatomy of a wave" - blot opsummere de mest emblematiske Hokusai tegning. Faktisk print The Great Wave at Kanagawa -carried i 1830 opnået stor popularitet mellem slutningen af det nittende og begyndelsen af det tyvende århundrede. Desuden krydsede grænserne for maleriet og kom til at påvirke litterære værker (der Berg, Rainer Maria Rilke) og musik (La Mer af Claude Debussy).

Tættere på gang har den ikoniske bølge af Kanagawa inspireret dokumentarfilm, har resulteret i designere tøj som Hanae Mori, og har endda optrådt i videospil. I skulptur, havde sine korrelater i Tobias Stengel og Jeffery Laudenslager .

Relateret / mere kunst i MV Oplevelser:

> Emilio Pettoruti

> Roy Lichtenstein

> Ron Mueck

Tetid i Gaiman

Sendt den 25 August, 2011

Er patagonisk by, der bedst opsummerer arven fra walisiske indvandrere og den unikke smag af te ceremoni. Finde ud af.

Denne erfaring begynder omkring 1400 kilometer syd for Buenos Aires og er ikke kun en gastronomisk rundrejse men. Inkluderer smagning fra strenge af forskellige te til at se storslåede landskaber, der synes malet.

Vi talte om den maleriske lille Gaiman, en by i Patagonien Argentina med egen kulturelle stempel. Grundlagt af walisiske bosættere i anden halvdel af det nittende århundrede, formået at holde intakt nogle af de bedste traditioner i den europæiske befolkning.

I øjeblikket beboet af omkring 7000 mennesker, Gaiman er en rolig og gæstfri mennesker. I sin nærhed, og stringens i et større område, der også omfatter landsbyen Dolavon, er omkring 15 kapeller. Bygget af indvandrere nu dot steppe landskab og minde den brogede tro af pionererne. Et af de vigtigste er til Betel. Også værd Berwyn og udpegede Heligen Tluft.

Tea Ceremony

Både Ty Gwyn som "Ty Cymraeg" rejsende kan prøve nogle af de delikatesser, der er typiske for walisisk kager.

Således i den første, som betyder "Det Hvide Hus" i Wales-æbletærter på tilbud, citron tærte, hindbær tærter og hjemmelavede husholdningsmaskiner.

I mellemtiden, Ty Cymraeg (som kan oversættes som "Welsh hus") henrykker med mange sorter af kager, brød og scones i tillæg til den meget eftertragtede "Black kage". Disse varianter, ledsaget af en traditionel sort te, de blot forbedret.

* Main Foto: Anabella Segatti / ClickChubut

PATAGONIA MV Relaterede Oplevelser:

> Cerro Castor

> El Chalten, yngre mennesker

> ruten for syv søer

Reproduktioner af Nefertiti i Berlin

Sendt den 23 August, 2011

Den ikoniske stykke af det gamle Egypten er blevet "klonet", som skal sælges i begrænset oplag. I mellemtiden, Kairo stadig hævder til Tyskland til hans besiddelse.

Busten af Nefertiti egyptiske kejserinde, en af de ældste kunstværker og værdsat verden har øget hundrede takket være et initiativ fra Neues Museum i Berlin.

Den prestigefyldte museum har lanceret en limited edition af hundrede kopier af busten, opnået takket være en sofistikeret teknologi, der giver en 'millimeter loyalitet ", som de sagde. Kopierer værdier ligger mellem 1900 og 2900 €, som i farve eller hvid.

Busten af Nefertiti, som er 3400 år gammel, er ikke kun en af de smukkeste kunstværker fra det gamle Ægypten. Han har også været i fokus for betydelige diplomatiske stridigheder besiddelse.

Find og kontroverser

Fundet i 1911 under en udgravning finansieret af den tyske James Saimon blev en buste af Nefertiti taget til Berlin og derefter til den gamle Museum Neus.

I øjeblikket er myndighederne i Kairo, og som vandt New York Metropolitan gendanne dem 19 stykker af graven af Tutankhamons - Tyskland har opfordret dem til at vende tilbage en buste af kejserinde paradigmatisk.

Imidlertid er der stadig ingen antydning af, at det sker som tyskerne har insisteret på, at busten lovligt blev opnået, og at i henhold til lovgivningen og derefter i Egypten, eventuelle resultater gik i hænderne på hvem økonomisk vedvarende arkæologiske opgaver.

Lignende indhold i MV Oplevelser:

> Cildo Meireles

> Louise Bourgeois

> Den næste Guggenheim

Det mest mystiske diva

Sendt den 20 August, 2011

70 år den mest fantastiske film fjernelse var opfyldt, nemlig Greta Garbo. Så forførende og gådefulde, efter optagelserne "Kvinde på begge sider" (1941) ikke genopstod i offentligheden. Han døde i 1990.

De 90 minutter af "To konfronteret kvinde" ("Kvinde af de to sider"), ikke i sig selv noget veltalende til historien om biografen. Men i årenes løb denne film blev en milepæl. I denne film, den excentriske og mystiske Greta Garbo sidst udføres. Var kun 36 år.

På dette usædvanlige gamle Greta Lovisa Gustafsson, så dens rigtige navn besluttet at forlade Hollywood. Ikke alene var der igen at træde på en film sæt for de næste 49 år (han døde i 1990), men også hun blev set i offentligheden. Det var en levende legende.

Garbo -en at ikke alle kritikere anerkendt som en virtuos actuación- første skinnede i stumfilm. Derefter i 30., spillede han mindeværdige roller i film mester som Grand Hotel (1932), dronning Christina af Sverige (1933), Anna Karenina (1935) og Ninotchka (1939). De siger, at i optagelserne af sidstnævnte, Greta og tænkte på sin pensionering. De siger, han var bange for fiasko.

Garbo i en scene fra sin nyeste film.

Hvorom alting er, Garbo var arkitekten bag sin egen myte. Versioner bekræftet talte aldrig af latent fjendskab med Marlene Dietrich, et ​​andet symbol på den æra. Tusind grunde på hans ensomme eremit karakter, der gav beviser i 1954, da snydt Oscar arrangørerne, der ønskede at give en hæderspris også spekuleret sti.

Blev holdt som en streng reserve mod fotografer og journalister, der formåede at forstå til tider. Bevidst beskyttet solbriller altid disse uforudsete belejringer.

Han døde i 1990 og blev begravet i sit hjemland Stockholm. Blev gennemført på de alvorlige mange hemmeligheder, hvis hun ikke var en stor hemmelighed.

Skrevet af Andrés Bacigalupo

Lignende indhold i MV Oplevelser:

> Marlene Dietrich

> Coco Chanel

> Judy Garland

Den mest luksuriøse gade i Moskva

Sendt den 19 August, 2011

Nær Kreml og Den Røde Plads er Tverskaya Street blevet synonym med shopping og fornøjelser og viser det nye ansigt for den russiske hovedstad.

Alle større byer i verden har som regel en eller flere gaderne omkring, hvad deres mest lovende og luksusbutikker samles. Typisk og globalt er normalt suppleant i caféer, restauranter og butikker. I øvrigt, i MV Oplevelser for nylig talt om den eksklusive Via Montenapoleone i Milano.

I den russiske hovedstad, kredit går til den nu adskiller Tverskaya street, tidligere opkaldt efter den revolutionære forfatter Maksim Gorkij. Men tiderne har ændret sig dramatisk siden 1917-og igen fra 1991 og I løbet af sin historie, hvilket afspejler en stor del af Moskva russiske historie i særdeleshed og i almindelighed på gaden steg 2 og en halv gange sin bredde og blev rettet. Desuden var enorme skyskrabere bygget, mens de blev bevaret og restaureret bygninger af stor historisk værdi.

Fra McDonalds til Vuitton

Emblem traditioner først og pulserende shoppinggade i dag, Tverskaya Street var et tavst vidne til de økonomiske og sociale forandringer. På det og-få meter fra Kreml åbnede den første McDonalds i et kommunistisk land i 1990.

I 90'erne ville hun nå de mest anerkendte mærker i den globale mode: Dior, Salvatore Ferragamo , Escada, Cartier, Vuitton, Vacheron, Ungaro og Herme s.

Men ud over luksus ikoner i Tverskaya rejsende kan komme op med en række russiske forretning ordentligt skelnes i alle mulige emner. For eksempel i den klassiske "Yeliseyevsky" du kan købe typiske delikatesser såsom kaviar og vodka. Den maleriske handel åbner 24 timer dagligt.

Uden spisning, vi også foreslå shoppe rundt "Arbatskaya labitsa" (placeret faktisk Stari Arbat street, men meget tæt på Tverskaya). Der kan du købe alt fra sengetøj og retter op på et stort udvalg af souvenirs fra den sovjetiske æra.

Mens priserne på lejligheder beliggende på Tverskaya ikke stoppe klatring siden slutningen af ​​sidste årti, er turister gå denne gade overrasket over den usædvanlige "chic" fornemmelsen af ​​dette område af Moskva.

Oplevelser i MV relaterede tekster:

> Via Montenapoleone i Milano

> Beauties under jorden i Moskvas metro

> Udstilling Faberge Æg

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='22003e3d92a93a910f40dd6c1d9f052a' AND `timestamp` >1414251525 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate indrejse «8388607" for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '22003e3d92a93a910f40dd6c1d9f052a', '1414251615', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2011/08/', 'Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en-US),gzip(gfe)', '', '', '0', 'MacOSX', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1414251435'