Hotel ZaZa, en luksus oplevelse i Houston

Sendt den December 14, 2010

Beliggende i smukke museum distriktet, er den sidste store luksushotel åbnede i byen. Din stærk:? Kvalitet værelser og stor spa.

zaza-hotel-texas

Uden tvivl, kan vi sige, at Houston er den mest kultiverede og raffineret by i Texas, den amerikanske stat, at den fælles fantasi kun associeret med olie og cowboys.
I Houston,, overser imidlertid en anden profil. Hovedkvarter for multinationale teknologivirksomheder og ejer et stort kulturelle tilbud, byen har den fjerde største distrikt museer i USA.

houston-hotel-zaza

Netop i dette distrikt, midt shopping og kunstgallerier vekslende med ental succes, fandt Hotel ZaZa , en rigtig luksus boligkompleks. 315 af de 66.000 værelser, man kan finde i byen er her og er kendetegnet ved en nøje gennemtænkt indretning og øverste hak service.
Højdepunktet er en serie på otte tema suiter (herunder "The Magnificent Seven"), og fjorten dobbelt koncept, som er ideelle for dem, der ønsker at organisere møde mellemrum (ideelt for forretningsrejsende).
Den anden utvivlsomme fortjeneste i denne store Texas hotel er dens spa og enorme pool, rum, der tillader at bruge tid afslappende med bare og nødvendige omsorg for dem, der ønsker at tage professionel massage eller skønhedsbehandling udført invasiv.

houston-luxury-hotels

Når det kommer til gastronomi, ZaZa bekræfter, at lever op til krævende konkurrence Houston (og tale med dem om Hotel Derek ). I sin trækkes Monarch sofistikerede omgivelser giver plads til megen tvivl om et websted, der kræver relativt formelle påklædning og diners, hvor du kan smage et udvalg af retter, lige fra middelhavskøkkenet til skaldyr forberedt på tusind måder. Ideelt: Spisning på terrassen, som tilbyder en storslået udsigt.

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere om USA:
San Antonio - Denver

En kommentar om "Hotel ZaZa, en luksus oplevelse i Houston"

Gravatar

Celeste Murgo Udgivet December 16, 2010

Det er en drøm hotel. Jeg gik med min kæreste at fejre vores fødselsdage og var opmærksomme på at tage hensyn til årsagen til ferien: de underholdt os med en rig mini kage vi kunne ledsage champagne tjeneste takket være Wine Tasting Lounge Bar. Den vidunderlige spa og pool terrasse med udsigt over en smuk udsigt over San Telmo. Super moderne værelse med en meget excentrisk og upåklagelig design. Den kontinentale morgenmad er fremragende, der er alt at forsøge! Min eneste kritik er, at ud over der er et hotel sigter udlændinge, kan vi opkræve den argentinske i argentinske pesos for at forbruge mere i hotellet. Vi måtte gå ud til middag. Resten ... uforglemmeligt!

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='1287c087a1d1e7947a95a8e3f05a6fa4' AND `timestamp` >1414092221 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate indrejse «8388607" for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '1287c087a1d1e7947a95a8e3f05a6fa4', '1414092311', '66.102.6.23,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/12/hotel-zaza-una-experiencia-de-lujo-en-houston/', 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; Nautilus/1.0Final),gzip(gfe)', '', '', '0', 'Linux i686', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1414092131'