Arkiv for oktober 2010

Den arkitektoniske pragt af Dresden

Sendt den 30 oktober 2010

Historien har sat sit uudslettelige præg på gader og bygninger i Dresden, de østligste store tyske byer og et symbol på landets genopbygning.

ciudad de dresden alemania

Nogle specialister taler ofte om Dresden (på tysk, "Dresden"), som "byen" barok, selv efter den frygtelige bombning af Anden Verdenskrig, byen mistet nogle af de mest betydningsfulde bygninger i denne stil.
Når det er sagt, dog ikke aflede opmærksomheden fra denne by store fortjeneste at have meget unikke bygninger og monumenter, fra kirker og gamle kongeslotte i dag omstillet til fabrikker til andre formål.

yenidzeterrasse

Dresden, ligger 500 km fra Hamburg og Berlin 190, har været stigende sin turisme netop af elegance i sine maleriske gader. Blandt højdepunkterne at besøge; l Frauenkirche (som stammer fra 1723, men blev delvist ødelagt i 1945 og ombygget i dette årti) og Dresdner Dresden Slot, barok og romanske palads inspiration.
Meget mere med nylige og mere nysgerrigt er også "Yenidze" meget lig en moské i årevis vært for en snus fabrik konstruktion. I hvad der synes Yenidze minareter er faktisk skorstene og ikke i forhold til islam, bygningen er først og fremmest en turistattraktion. Ja, i den Kuppel restauranten , som ligger på toppen af bygningen, er en fremragende panoramaudsigt over byen opnået.

arquitectura en dresde

Endelig har der været besøgt Dresden hvis ikke gik Terrazas kalder Brühl, en stor arkitektonisk kompleks, der har udsigt over floden Elben og omfatter alt fra School of Fine Arts til Delphinbrunnen (kilde "Dolphin"). Caminándola og udforske det, der er lidt tvivl om, hvorfor en digter kaldte byen "Tysk Firenze".

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Læs mere om Tyskland på MV Oplevelser:
Slotte Syd - Berlin Bike - Alexanderplatz - München

Laetitia, supermodel skuespillerinde

Sendt den 29 Oktober 2010

På 32, en af de smukkeste kvinder i Frankrig styrker sin strejftog i film, mens gradvist afskediget fra catwalken. Han genopstod i parade af Roberto Cavalli.

laetitia-casta000

Hun ejer en enestående skønhed og har gjort en karriere på næsten glat model. Langt fra profilen af ​​en Kate Moss, Laetitia Casta svinger på sit cv at have arbejdet med de bedste mærker: fra Gæt og Victoria Secret s til L'Oreal, det mærke, der har som sin vigtigste billede.
Født i Normandiet, men tæt knyttet til hans personlige historie til Korsika, blev opdaget lige i denne ø, da han kun var femten. Over tid det var knyttet til præster mode som Yves Saint Laurent, der har bare et nært venskab.

supermodelo laetita casta

Displayet

Hendes debut på det store lærred fandt sted elleve år siden, da han overraskede med Falbala tegn i første filmatisering af tegneserien Astérix (instrueret af Claude Zidi). Med mindre betydning, han fortsatte med at arbejde til forskellige tv-film, indtil dette år blev opfordret til at spille Brigitte Bardot i Filmen "Gainsborug liv en helt."
Hans sidste optræden, har dog været i det område, der blev kendt. Tidligere i denne måned, deltog i paraden Laetitia Roberto Cavalli dog, ifølge pressen , "meget tyndere end normalt" og "uden hende misundte kurver".
Indtryk side, faktum er, at nu bor Casta tvetydig måde EX-modeller til at fra tredive, bliver du bedt om at "sælge" mere end sin skønhed.

vida de supermodelo laetitia casta

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Flere modeller Mv Oplevelser:
Liya Kebede - Radoslav Vanko

I delstaten værelserne

Sendt den 27 Oktober 2010

Midt sletterne i Buenos Aires, snesevis af ophold åbne deres døre for besøgende, der ønsker at indånde luften af fredfyldte Argentina "pampa" og vække sin fortid storhed.

estancias-en-buenos-aires

Selv udlændinge, der ankommer til Argentina synes at have sat deres præferencer på Buenos Aires (by) og andre klassikere (Iguazú Falls til Patagonien sne) destinationer, der er et land i stigende turist orienterede landskab.
Provinsen Buenos Aires, en almindelig størrelse Italien, er et stort område, hvor konvergerer husdyr og landbrug i landet (dets maksimale rigdom) med de nedarvede traditioner en lige så interessant historie.

estancia-el-retiro

Mange gamle og lækre værelser, hvor landbrugets profil landet blev smedet er blevet konverteret til højt niveau logi. Besøger disse steder ikke kun giver en "pause" til stress og vertigo egne bycentre. Det giver også en idé om, hvordan dit liv var rigt jordbesiddende klasse fra andre epoker, som importerede luksusvarer fra Europa og levede i harmoni med de kunstneriske nyskabelser, der kom fra den anden side af Atlanterhavet.

Mange muligheder

Ikke langt fra byen Buenos Aires, byer og byer i Luján (70 km), San Antonio de Areco (113 km), stokke (70 km) og Lobos (A100 km) tilbyder nogle af de paladser mest interessante område med mange stilarter.
I Monona (Wolves), fremhæver sin hundredåret by omgivet af palmetræer og magnolier mens i La Cinacina (Areco) landlige omgivelser fremkalder også "lille betaling" Georges Braque, ikoniske mand gaucho litteratur i Argentina.
Noget mere fjern, Tapalqué (280 km), fandt vi "La Margarita" et ophold , som daterer sig tilbage til 1870, ved nåde franske Enrique Forgues. Her er et full service til ophold og rekreative aktiviteter såsom ridning.
I den uendelige horisont "den argentinske pampas," der er mange flere alternativer for dem, der ønsker at opdage den stadig mere dynamisk turisme i landdistrikter i Argentina.

la-margarita-tapalque

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere om Argentina:
Recoleta - Moon Valley - Cafayate

Afkastet af Rufus Wainwright

Sendt den Oktober 26, 2010

Sangeren vender tilbage til ringen efter en tre-årig fremmedgørelse. Hans nye album er instrumentalt atypisk og kaldes "Alle dage er nætter, Sange til Lulu".

rufus-wainwright

Da Rufus Wainwright optrådte med "Want One" i 2003 revisionen var venlig til ham og sagde, at stil undertiden opnået så melankolsk, undertiden så rå.
Wainwright, søn af kollega performer Kate McGarrigle (hvis nylige død, ved den måde, tog ham væk fra scenen), præferencer en lydhør publikum, der følger ham ikke blot hans tekster og melodier for, men også for sine særheder optjent.
Faktisk i 2007 blev Rufus præsenteret i Carnegie Hall i New York med en usædvanlig idé, der ikke tøver med at udføre: trofast genfortolke en legendarisk koncert af Judy Garland .
Men Wainwright forbindelser med biograf er helt sikkert stærkere. Han har bidraget til soundtracks af flere nylige succeser S: E l Aviator (Martin Scorsese), Bridget Jones 'Dagbog, jeg er Sam, Moulin Rouge og Brokeback Mountain, blandt andre.
Betragtes som en af de mest populære USA homoseksuel mand (selvom han er også en canadisk statsborger), er Rufus blevet hædret med GLAAD Media Awards præmie (det homoseksuelle samfund steder på de vigtigste repræsentanter i kunstscenen).

cantante-rufus-wainwright

Tour: resten af 2010

Den intense rundtur i Wainwright for denne sidste strækning af 2010 omfatter Australien, New Zealand, Storbritannien, Belgien og Holland. I Nordamerika, til gengæld vil optræde i Toronto, Montreal, Winnipeg, Calgary, Vancouver (Canada), New York, Wilmington, Albany og Aspen (USA).

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere musikoplevelser MV:
Hindi Zahra - Angelique Kidjo

Sensory Art Ernesto Neto

Sendt den 21 oktober 2010

For en vellykket udøvelse af harmoni og følsomhed og et arbejde, hvor den fremherskende brug af stofferne, har den brasilianske Ernesto Neto fortjent en plads i verden kunstscene.

arte de ernesto neto

Ernesto Neto skulpturer er blevet kaldt "sensorisk" synes et indfald eller en tom adjektiv. Denne brasilianske kunstner søger at udnytte og udforske følsomhed og harmoni ved svingende former, der indbyder ikke kun synssansen, men også røre og lugte. For tilfælde, bestod en af ​​sin seneste facilitet af hængende skulpturer lycra indeholder arter såsom ingefær, spidskommen, nelliker, peber og gurkemeje.

estalagtitas de tela neto brasil

Født i Rio de Janeiro i 1964 har Neto overskredet grænser med sin brasilianske altid tankevækkende arbejde. Selvom meget anderledes, deres projekter altid invitere mere intens interaktion: hans skulpturer kan føle og røre og endda gå i dem.
Med hvad han har kaldt "stof stalaktitter", oplevelsen er altid en invitation til at slette barriererne mellem "kunst og liv." Med hans egne ord "kunst hjælper os til at interagere med andre, viser grænsen ikke forstås som en mur, men som et sted af fornemmelser, udveksling og kontinuitet. "

Ernesto Neto escultor

Ejer af en solid karriere i den internationale kunstscene, har Neto udstillet i Biennalen for San Pablo (1988), Kwangju (1995), Sydney (1998), Liverpool (2000 og 2002) og Venedig (2001 og 2003). Han har også deltaget i flere gruppeudstillinger i vigtige museer, såsom Guggenheim (New York og Bilbao ), Miasma Helsinki og Pompidou-centret i Paris.

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere kunst i MV Oplevelser:
Saatchi Gallery - Skulpturer af Ron Mueck

Brasiliens favorit

Sendt den 19 Oktober, 2010

Efter hovedrollen i nogle af de mest succesfulde telenovelas fra Brasilien, skuespillerinde Mariana Ximenes overraskede sit publikum med en fed front.

mariana-ximenes-2

I sand "Hollywood romaner" betyder studier Globo i Brasilien, er Mariana Ximenes blevet en berømthed så unge som ubestridte inkarneret efter en håndfuld heltinder og upåklagelig antagonister.

mariana-ximenes-0

Selv om han debuterede i "74,5, en bølge i luften" (glemt sæbeopera Manchete Rede), påskønnelse helt sikkert komme med tiden telenovela "Chokolade med peber." Senere kom "Cobras & Lagartos" og til sidst "La Favorita."
Den historie, som kredsede om en forbrydelse, der udstenede to venner, gik verden rundt, og begivenheden øget populariteten af ​​Mariana, som ikke er blevet frataget ind biograf (seks film mellem 2002 og 2009) eller være en skuespiller dubbing til animerede film (såsom i Chicken Little).

Dækslet

mariana-ximenes-se-desnuda

Med en sensuel udseende i magasinet Pascowitch Joyce (billedet), Ximenes uhæmmet lever sin største popularitet og sige, håber bekymringer realisere drømmen om at transcendere grænserne for deres land gennem film.

Skrevet af Andrés Bacigalupo

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='38664cbed6d8bc7fd28e31ea816adeda' AND `timestamp` >1412144617 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate indrejse «8388607" for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '38664cbed6d8bc7fd28e31ea816adeda', '1412144707', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/10/', 'Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.0.1),gzip(gfe)', '', '', '0', 'MacOSX', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1412144527'