Minujín, New York og argentinsk kunst

Sendt den August 1, 2010

I '80 betalte han "udlandsgæld" til Andy Warhol med majskerner og måske metafor er den klareste af en række kunstneriske udvekslinger mellem USA og Argentina. Indtil september, Fundación Proa, der er meget at se i denne henseende.

minujin

"Jeg tog alle majs, gjorde et bjerg, vi sætter to stole, og vi tog ti fotos. Jeg greb majs, han gik op, jeg tilbød det, og han accepterede det. Så gælden er betalt. Tænker, at jeg var dronningen af pop rundt her, og han var kongen af pop der, gjorde det fornuftigt, at saldáramos gæld. Efter underskrevet majs trusseindlæg mennesker. Det var sidste gang jeg så ham. "
Minujin og fremkalder sin korte, intense forhold til Andy Warhol. Historien, selvom velkendte, dens værdi genudgivelser i disse dage om en prøve af Proa fundament, som betød, New York mekka og argentinske kunstnere.
I denne sammenhæng, er tallet står uundgåeligt Minujín men det er interessant at udvide scenen og opdage, hvad New York gjorde, eller deshizo- med ambitioner og konkretioner af en forskelligartet gruppe af kunstnere.

warhol-y-marta-minujin1

Selv om man ikke kan generalisere, årtiers 60'erne og 70'erne betød en ændring af "meta" for mange nye argentinske kunstnere. Paris forlod ikke at miste glamour, men i New York begyndte at være meget lovende.
Prøvesiderne Bow redninger denne situation ikke blot fremhæver som det lykkedes "indsat" i Big Apple. Det spor også indflydelse af den store amerikanske by på værker af kunstnere.
I en periode, hvor geometrisk abstraktion og konceptuelle vundet terræn, registrerer eksponering kunstneriske udforskninger blev fremstillet: af mulighederne for collage og de forvridende virkninger af spejlene til at synkronisere med tegneserier og graffiti.
Minujín Desuden præsenterer udstillingen værker af Eduardo Costa Leandro Katz, David Lamelas, Luis Felipe Noé, Luis Rogelio Polesello og Wells, blandt andre.

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Flere detaljer om prøven web-Bow
Stillinger i tilknytning til MV Oplevelser:
Cubansk Kunst på MALBA - Andy Warhol x 170

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='5ccafaff515d021d4c558f4959c7be1a' AND `timestamp` >1414067126 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate indrejse «8388607" for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '5ccafaff515d021d4c558f4959c7be1a', '1414067216', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/08/minujin-nueva-york-y-el-arte-argentino/', 'Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9b5),gzip(gfe)', '', '', '0', 'MacOSX', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1414067036'