Saint Martin, den franske side

Sendt den 21 juli 2010

Det er en af de mindste øer i Caribien. Men det stopper ikke vokser år for år er antallet af rejsende, der bor i det. Nudist strande og maleriske landsbyer gør forskellen.

saint-martin

Den første ting du måske antage-før llegar- er, at sådan en lille ø (96 kvadratkilometer, halvdelen af ​​byen Buenos Aires) er rejst hurtigt og snart opgivet. Ligesom næsten alt der kræves for at cruise i Caribien surfe passagen, ofte Saint Martin har denne skæbne.
Den franske side (officielt Saint Martin) tog lige over 50 km2 og er nord. Den hollandske side (Sint Maarten officielt) er syd. Mellem de to, ingen grænser eller pas. Cirkulation er gratis og rejsecheck kontraster med sine egne øjne.

marigot-capital-de-st-martin-frances

Den "side" fransk

Hovedstaden i franske Saint Martin kaldet Marigot er en stor by og kigger ud til en stille bugt blå farvande. Ja, selv om mere end seks tusinde mennesker bor, overraskende findes moderne fleretagers indkøbscentre.
Forlader den lille hovedstad, lykkes hinanden strande. Alle synes lige tegnet og den eneste forskel er antallet af besøgende. Den resorts, mere eller mindre skjult, ikke gå ubemærket hen: nogle ikke sjuske med luksus (ligesom Radisson Blu) . Den eneste forskel med den hollandske side af øen er, at der ikke er nogen kasinoer i hoteller. Eller udenfor.

playas-cerca-de-marigot-st-martin

Denne begrænsning er måske uden betydning for de fleste rejsende, der er tilbøjelige til at navigere lejet kajak eller bare slappe af under solen altid godartet disse breddegrader.
De mere eventyrlystne kan konstatere, at Club Orient er den eneste nudist strand på øen.
Nu vil vi fortælle dig mere om den hollandske side.

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere om caribiske øer i MV Oplevelser:
Martinique - Britiske Jomfruøer

8 Kommentarer til "Saint Martin, franske side"

Gravatar

DAMIAN Sendt den August 15, 2010

Jeg vil gerne vide, hvordan man kan gå til helgen marteen fra Buenos Aires, Argentina, uden at skulle gå gennem USA, og jeg har ingen amerikansk visum fra svaret og håber snart, mange tak.

Gravatar

Araceli Sendt den September 21, 2010

Min erfaring har været at komme til Saint Martin via Curacao, fra Caracas. med hollandske Antiller Express. Virksomheden er lousy've akkumuleret 36 timers forsinkelse skyld fly og blive en dag i Saint Marteen men det var den eneste tilbage i august.

Gravatar

Jorge Posted in November 5, 2010

Pr 18. december Copa Airlines begynder operationer i Buenos Aires ruten direkte fly Phillisburg (Sint Maarten).

Gravatar

Javier sendt den 4 januar, 2011

Jeg spekulerer på, om at indtaste Saint Martin turistvisum eller pas kræves kun. Jeg har ikke fanget oplysninger. På forhånd tak for hjælpen.

Gravatar

Patricia Sendt den Juli 18, 2011

I løbet af strande, så stille er bedst af franske side? eller nederlandsk?
Ved slutningen af ​​maj, begyndelsen af ​​juni, at sådan er klimaet?
Tak

Gravatar

Luis Alberto Sendt den 30 August, 2011

St Maarten er en af ​​de bedste ø i De Små Antiller, jeg har 16 år, og jeg er ikke her Vivendo sådanne handlinger angerfuld, beroligende ,, smuk ø med smukke strande, der giver et strejf sencacional ,,,

Gravatar

Valenzuela Wellington Posted in 14 januar 2012

god morgen

Venezuelanske kisiera soi jeg gå com min familie til denne smukke ø, men hvis kiero saver, som venezuelanske og Dominikanske visum, hvis du nesecita,
k og mine fætre bor i Venezuela, men er Den Dominikanske

Gravatar

Ponte Andres Sendt den 13 Februar 2012

Skønlitteratur i august 2012 på St. Marteen. Det er et fantastisk sted, vi har besøgt flere gange, men aldrig opholdt krydstogt. Nu jeg ønsker at bo. Eventuelle oplysninger om, hvordan du får den mest direkte rejse fra Argentina, velkommen. idem vedrørende gæstfrihed over havet.

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='1aa43d17af149be03f6ea0a3581036f9' AND `timestamp` >1411069571 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate indrejse «8388607" for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '1aa43d17af149be03f6ea0a3581036f9', '1411069661', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/07/saint-martin-parte-francesa/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; U;rv: 1.7.13),gzip(gfe)', '', '', '0', 'Linux i686', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1411069481'