Saint Martin, French side

Sendt den 21 juli 2010

Det er en af de mindste øer i Caribien. Men det stopper ikke hvert år for at vokse antallet af rejsende, der strømmer til hende. Nudist strande og maleriske landsbyer gør forskellen.

saint-martin

Den første kan være meningen, før ankommer, er, at sådan en lille ø (96 kvadratkilometer, halvdelen af ​​byen Buenos Aires) gik hurtigt og forlade snart. Ligesom næsten alt der kræves for at cruise i Caribien surf passage, ofte Saint Martin har denne skæbne.
Den franske side (officielt Saint Martin) tog lige over 50 km2 og er nord. Den hollandske side (Sint Maarten officielt) er syd. Mellem de to, ingen grænser eller pas. Cirkulation er gratis og rejsecheck kontraster med sine egne øjne.

marigot-capital-de-st-martin-frances

Den "side" French

Hovedstaden i franske Saint Martin kaldes Marigot er en stor by, og hælder til en rolig bugt blå farvande. Ja, men ikke mere end seks tusinde mennesker, overraskede ved eksistensen af ​​moderne fleretages indkøbscentre.
Forlader den lille hovedstad, lykkes hinanden strande. Alle synes lige tegnet og den eneste forskel er mængden af ​​besøgende. De resorts, mere eller mindre skjult, ikke gå ubemærket hen: Der er nogle, der ikke sparer på luksus (ligesom Radisson Blu) . Den eneste forskel med den hollandske side af øen er, at der ikke er nogen kasinoer i hoteller. Eller udenfor.

playas-cerca-de-marigot-st-martin

Denne begrænsning er måske uden betydning for de fleste rejsende, der er tilbøjelige til at navigere lejet kajak eller bare slappe af under solen altid godartede disse breddegrader.
De mere eventyrlystne kan konstatere, at Club Orient er den eneste nudist strand på øen.
Nu vil vi fortælle dig mere om den hollandske side.

Tekst: Andrés Bacigalupo
Mere på caribiske øer i MV Anmeldelser:
Martinique - British Virgin

8 Kommentarer til "Saint Martin, French side"

Gravatar

DAMIAN Sendt den August 15, 2010

Jeg vil gerne vide, hvordan man kan gå til helgen Marteen fra Buenos Aires, Argentina, uden at skulle gå gennem USA, da jeg ikke har nogen amerikansk visum, selvfølgelig håber jeg, at svaret snart, tak.

Gravatar

araceli Sendt den 21 September, 2010

Min erfaring har været at få til Saint Martin via Curacao, fra Caracas. med hollandske Antiller Express. Virksomheden er lousy've akkumuleret 36 timers forsinkelse fejl fly og blive en dag i Saint Marteen men det var den eneste tilbage i august.

Gravatar

Jorge Sendt den November 5, 2010

Pr. 18. december Copa Airlines begynder operationer i Buenos Aires direkte flyvning ruten Phillisburg (Sint Maarten).

Gravatar

Javier Sendt den jan 4, 2011

Jeg spekulerer på, om at indtaste Saint Martin turistvisum eller et pas er påkrævet. Jeg har ikke fanget information. På forhånd tak for hjælpen.

Gravatar

Patricia Sendt den 18 juli 2011

I løbet af strande, så stille er bedst af franske side? eller hollandsk?
Ved slutningen af ​​maj, begyndelsen af ​​juni, at en sådan er klimaet?
Tak

Gravatar

Luis Alberto Sendt den 30 August, 2011

St Maarten er en af ​​de bedste ø i De Små Antiller, jeg har 16 år, og jeg er ikke her Vivendo arepentido så smuk ø, med sine smukke strande, der giver et strejf sencacional,,,

Gravatar

Valenzuela wellington Posted in 14 januar 2012

god morgen

Venezuelanske kisiera soi jeg gå com min familie til denne smukke ø, men hvis kiero saver som venezuelanske og Dominikanske visum, hvis nesecita,
k og mine fætre bor i Venezuela, men er Dominican

Gravatar

Andres Ponte offentliggjort den 13 februar 2012

Ønskede at rejse i august 2012 på St. Marteen. Det er et fantastisk sted, vi har besøgt flere gange, men vi var aldrig krydstogt. Nu jeg ønsker at bo. Eventuelle oplysninger om, hvordan du får den mest direkte rejse fra Argentina, velkommen. idem vedrørende gæstfrihed over havet.

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='31082ec5cdb2a2a63a792e174d18d275' AND `timestamp` >1405201103 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate entry '8388607 'for key' id ']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '31082ec5cdb2a2a63a792e174d18d275', '1405201193', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/07/saint-martin-parte-francesa/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9b5),gzip(gfe)', '', '', '0', 'WinVista', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1405201013'