Dejlig perle af Middelhavet

Sendt den 16 juli, 2010

Mellem Cannes og Monte Carlo, denne franske by styrker sine attraktioner med den ejendommelighed af sine stenstrande og sin egen kulturelle betydning projicere Matisse og Chagall museer.

niza-france

Middelhavet at kæmpe for romerne var en "indhav", har vidunderlige kyster, øer af forskelligartede landskaber og en lang liste af turist spots svært at omgå. I MV Blog har vi allerede kommet fra de traditionelle destinationer som Mykonos (Grækenland) til andre mere uventet, da den kroatiske ø Mljet .
Denne gang genopdage Nice på franske Riviera, for vi fremhæve de dyder en by med omkring en million indbyggere (med sin hovedstadsområdet), og har den anden travleste lufthavn i Frankrig.
Beliggende halvvejs mellem Cannes og sofistikerede byer i Montecarlo, Nice tiltrækker hvert år tusindvis af rejsende, der er meget vellykket kombination af små sten strande (de fleste er ikke sand) og en intens kulturliv.

costa-azul-francia

At se og gøre

Den "Promenade des Anglais" (Promenade des Anglais) er den vigtigste Nice-strandpromenade og gennem deres rejse, hvilket kan gøres på cykel eller til fods, er typisk for denne franske by postal note, tårnhøje hoteller lykkes hver spækket med andre historiske bygninger, resultatet af en fortid, der genkender flere landsbyer: sardisk, fransk og Genova er kommet i land her på forskellige tidspunkter.
Last-men også en nutid malerisk og kommercielt svæver også i det område af Vieux Nice (den "gamle Nice"), hvor de malede lave huse i pastelfarver dominerer. Anbefales Autentiske udendørs marked i denne del af byen for at smage det lokale køkken. Vidste mere typisk? De blettes (chard) forberedt i form af tortillas.

museo-en-niza1

Uden for Louis Nucéra Bibliotek (uden at forvilde sig for langt væk fra Vieux Nice) er mindst fristende at tage et billede ved siden af "la tête carrée" (firkantet hoved) af billedhuggeren Sacha Sosno.
Endelig er det ikke tilrådeligt at forlade Nice-uden at besøge museer i Matisse (Avenue des Arenes, 164) og Marc Chagall (Avenue du Docteur Menard, s / n). Det er rigtigt: det er vigtigt at vide, at begge steder er lukket tirsdag.

Tekst: Andrés Bacigalupo
Mere om Frankrig i MV Anmeldelser:
Normandiet Ost - Vin i Bordeaux - Montpellier

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='f11230902bea7c67ed3da5b8d595490d' AND `timestamp` >1405003206 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate entry '8388607 'for key' id ']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( 'f11230902bea7c67ed3da5b8d595490d', '1405003296', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/07/niza-perla-del-mediterraneo/', 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.0.7),gzip(gfe)', '', '', '0', 'Linux i686', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1405003116'