I hjertet af Barcelona

Sendt den maj 5, 2010

Natteliv, nærhed til stranden, markedets udformning og middelalderlig atmosfære. Barrio del Born, mere populær end nogensinde, er et must for alle at stoppe Barcelonas stedet.

barrio-del-born

Historie, Bøhmen og turisme har kombineret til Born-kvarteret er et af de uundgåelige punkt for rejsende opdage Barcelona. Selv de, der allerede er gået, skal du gentage ruten tilbyder sine smalle gader, den uundgåelige minder om middelalderen (der er den storslåede kirke Santa Maria del Mar) og de store restauranter og kultur.
Noget af alt dette har vi allerede talt i MV, når vi nævner Oplevelser kok Carles Abellán . Din trækkes Comerc24 autentiske uofficielle hovedstad af dækslerne, er det netop i Born.
Men der er mere til denne maleriske og tilgængelig kvarter, ligger kun 10 minutter fra Middelhavets strande.
At nyde typisk catalansk mad er bedst at gå til Cal Pep eller ego. Og så hvis planen er tabt i barer af alle slags, der er Nus (hvor jazz dominerede) Diobar (etnisk musik) eller Placae Bar, hvis stil de typiske pubber i Irland og Storbritannien er den samme.

gastronomia-y-bares-en-barcelona

El Born er kendt for sin meget interessant køkken.

Design og museer

I løbet af morgenen og om aftenen Born misser sænke dit tempo. Folk normalt tage dag for at købe nogle af de snesevis af designer butikker i nabolaget eller til at ringe på Mercat de Santa Caterina, en tidligere refubished marked for produkter af høj kvalitet, såsom ost, kød og fisk.
De andre gode alternativer i Born er de to vigtigste museer: Textile og Pablo Picasso. Den første fremkalder fortiden i området, der oprindeligt domineret af ordener denne kategori. Den anden, som i øjeblikket er fordelt i seks bygninger, 3800 har værker på en permanent udstilling er på Montcada Street.

iglesia-santa-maria-del-mar-barcelona

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere Rejser & rejsemål MV Oplevelser:
Denver - Johannesburg - Slotte i den sydtyske
Relaterede / Barcelona
Madlavning med svampe Quim Hernandez

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='c3afbc51eb38ad56ef949c67644de013' AND `timestamp` >1414075191 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate indrejse «8388607" for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( 'c3afbc51eb38ad56ef949c67644de013', '1414075281', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/05/en-el-corazon-de-barcelona/', 'Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.0.1),gzip(gfe)', '', '', '0', 'MacOSX', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1414075101'