Curacao blå vand og koloniale fortid

Sendt den 23 Jan 2010

Forseglingen af hollandske kolonisering og et behageligt klima hele året gør denne ø en uundgåelig skæbne. Et alternativ: at tage den berømte "landhuizen" gamle hytter.

curazao-aguas-azules

Caribien elskere findes i denne blog om, hvor mange henvisninger til disse vestindiske destinationer, for den ene eller anden grund, skiller sig ud fra den store turisme i regionen. Så vi drøftede dyder rettidigt et dejligt feriested i St. Lucia og det samme på et luksus sommerhuse Antigua og Barbuda.
I dag er vi genopdage Curacao, en fantastisk ø, hvis charme er lige begyndt i det turkisblå vand.
Beliggende mindre end 50 kilometer fra kysten af Venezuela, Curacao er den mest folkerige af De Nederlandske Antiller. Datter af en meget interessant kulturel synkretisme, dets befolkning (godt 100.000) taler hollandsk, engelsk og Papiamento, en dialekt kombinerer europæisk kulturarv med afrikanske sprog i de tidligere slaver.

willmestad-capital-de-curazao

Denne multikulturelle essens flyder sprogspørgsmålet og udtrykt i arkitektur, musik og typiske festligheder. Fra den første, umuligt at gå glip af de farverige huse med udsigt over havnen Willmestad (hovedstaden). For andet og tredje bør ikke bekymre: kreolerne bære deres rytme hele "grav", nysgerrige indfødte halvvejs mellem merengue og jazz og navnet på Jan Gerard Palm-hans vigtigste genre diffuser-søn. søgeord til at kigge ind i denne musik.

curazao-landhuizen

Mød "Landhuis"

Willmestad kunne blive kaldt "hovedstaden i pastelfarver." Næsten uden undtagelse, er disse gentages i facader af offentlige og private bygninger. Legenden siger, at Albert var Kikkert (guvernør af øen i begyndelsen af ​​det nittende århundrede), der har bestilt male alle disse toner i at hævde, at den "hvide glød" af husene var kilden til din hovedpine.
Sandt eller ej, faktum er, at, som man bevæger sig væk fra farvepaletten Willmestad stadig intakt.
Og det samme kan siges om den berømte "landhuizen" palæer af tidligere slaveejere. Bygget mellem XVII og XVIII århundrede, disse autentiske palæer steg fra improviserede blandinger af koraller og mursten. Godsejerne, dog fulgte detalje af de typiske hollandske fliser, der fører vand til separate mangfoldigheder bygget med mursten.
I øjeblikket er et par "landhuizen" overhaling for rejsende, der kan besøge dem helt. Blandt dem, værd at nævne Brakkeput Mei Mei og Jan Kok , der nu huser et kunstgalleri af Nena Sanchez.

playas-de-curazao-caribe

Meget at gøre

Selv om en lille område, er Curacao overraskende mængde af aktiviteter, du kan nyde. I alt øen har 38 strande og næsten 60 dykkersteder. Et godt kort over øen og entusiasme er alt du behøver for at planlægge din dag til dag her.

Tekst: Andrés Bacigalupo
Flere steder i Caribien:
Barbados - Antigua og Barbuda - Saint Lucia
Mere Island Destination:
Mauritius - Mljet (Kroatien)

2 Kommentarer til "Curacao: blå vand og koloniale fortid"

Gravatar

Eneste Sendt den 13 januar 2011

Det er smukke fotografier til at værdsætte de skønheder, der tilbydes denne sommer .... strand er guddommelige! forhåbentlig en dag at møde hende personligt og nyde naturen ....

Gravatar

fernanda Sendt den 3 marts 2011

skønhed gud, der er en drøm placering! der så søde vidunderlige steder! forhåbentlig en dag kan opfylde disse vidundere!

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='e44f16c299841c501e11cc148ceb0b3e' AND `timestamp` >1405246704 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate entry '8388607 'for key' id ']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( 'e44f16c299841c501e11cc148ceb0b3e', '1405246794', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2010/01/curazao-aguas-azules-y-pasado-colonial/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X; en-us),gzip(gfe)', '', '', '0', 'MacOSX', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1405246614'