Boligindretning: Kenneth Brown

Sendt den 5 jan 2009

På tidspunktet for at vælge en indretningsarkitekt, berømte amerikanere har til Kenneth Brown favoritter menu.

homegrid_col3_overvid
Han siger, at hans mål er komfort. Og at personliggøre forholdet til kunderne til det maksimale, for at være i stand til at fortolke, hvad miljøet, hvad de ønsker. Farver, teksturer, tekstiler, møbler arrangement. Når tænker designet til et soveværelse eller stue, antallet af variabler ganget sammen og i den rette kombination er nøglen til succes.

homegrid_col2_img
Han er Kenneth Brown, blev født i det sydlige Louisiana i 37 år, og siden hans ankomst i Los Angeles iscenesætter en bemærkelsesværdig vækst i virksomheden er baseret på tolkning fornøjelsen af andre og skabe varme og behagelige omgivelser.
Definer din stil med visse selvbiografiske strøg. Således sydlige gæstfrihed af hans indfødte Louisiana og Californien klassiske rene linjer og balance er hendes inspiration til at arbejde.

k-brown-diseaador
Stigende anerkendelse, Brown afslører sine tips og udsmykning hemmeligheder fra MSN.com (som også rådgiver hvilke elementer til at købe, og hvad ikke), og American Express Åben i 2007 valgte ham til at dele sin historie på det åbne forum af sine bedste kunder.

kenneth_brown_pale_blue_and_orange_bedroom

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere: Tips K.Brown på MSN.com (på engelsk)

16 Kommentarer om "Boligindretning: Kenneth Brown"

Gravatar

wacala Sendt den April 3, 2009

grim, dum, rididculo

Gravatar

andres Sendt den April 4, 2009

Det er en stil, blandt mange flere. Nogle mennesker dømme andre for overbelastet og "oppustet". Bestemt acceptere alle udtalelser om observerede tendenser fra MV blog og kommentere. Hilsner!

Gravatar

Ani Sendt den 01 juli de 2009

det er i deres bedste, men jeg tror, ​​at hvis det blev efterladt ud af en moderne touch til det klassiske, men snarere på udkig efter en blanding af uventede farver noget anderledes, men selvfølgelig altid på udkig efter komfort og skønhed.
= Søg glæde i fred i farver =

Gravatar

Fernando Sendt den 21 Juli 2009

creeo at belysningen spiller en vigtig rolle i den harmoni af plads og lys nesecitan mere.

Gravatar

Letizia Sendt den November 28, 2009

dette er interiør design, langt fra indretning, en god og unikt design.

Gravatar

Mariana Hurtado Valdez Sendt den November 29, 2009

ikke meget design, men den 8. marts i år desidi studere indretning. Jeg tror denne designer er en af ​​de bedste, men jeg vil gerne være bedre. Jeg håber det. Jeg ønsker at gøre og endnu bedre. Gør det.

Gravatar

Mitzy Sendt den 28 februar 2010

Jeg kunne virkelig godt lide AMI sin
Jeg kiero designs
være en indretningsarkitekt
men jeg tror, ​​der må have været den mest
nemt at være en designer, der bor i USA
idet mere
men jeg bor i Mexico og her er det meget svært
blive ligesom ham, men jeg ved, at du kan :)
Jeg spekulerer på, hvilken studie?

Gravatar

claudia * =) Sendt den 5 marts, 2010

fordi jeg elsker det, og en dag vil jeg være ligesom de store indretningsarkitekter

Gravatar

Jimena Sendt den 23 marts, 2010

Jeg ikke kun designe jeg i gymnasiet, og jeg ville elske at studere denne karriere, selvom jeg nogle gange tvivler på, hvis jeg kan udvikle sig godt i det: S

Gravatar

Nevay Sendt den 2 MAJ 2010

Jeg elsker dette løb, men vil gerne vide mere om dit liv og dine begyndelser. Jeg er studerende, og jeg har stadig nogle usikkerheder, jeg har kendt nogen, der arbejder i denne Ria og jeg gerne vide, hvad var dine studier, mens du arbejder. ...

Gravatar

Patricia Sendt den 17 maj, 2010

'M colombianske indretning arbejde i min by Medellin personligt ville dele nogle problemer med kenneth hver måned rejser til Los Angeles for at købe udsmykning poster, jeg ønskede at skrive at se, om vi kan arrangere en aftale.
Det har været en drøm, jeg har i mange år. tak

Gravatar

Johanna Bravo Sendt den August 28, 2010

det første tal, jeg tør sige, at lampen er meget cool, men jeg synes ikke i overensstemmelse med møbler, fordi lampen er en restaurant mere end en spisestue elegante og moderne i et hjem, som du kan se ... Jeg tror, ​​jeg klarer sig godt og lykønske ham, men jeg tror, ​​det kunne være bedre.
Jeg giver min mening som en klient og som studerende på indretning ...

Gravatar

STAR Sendt den 4 okt 2010

godt jeg til empesar beundrer bortset fra at jeg virkelig gerne dens design form auque am gymnasieelev Jeg ispiro at studere race og være så godt som du er en del af dekorationer anvendte Super'd gerne vide, hvad tema til at vælge gnsn dette løb, og hvis jeg kan hjælpe med AMI design for at opnå bedre være for dette løb ...

Gravatar

Mafer Sendt den 7 Okt 2010

Jeg tror, ​​det er virkelig ikke en dårlig designer, men jeg tror ikke, det er den bedste ...
Jeg elsker ikke deres design, men der er nogle ting, som jeg føler, der låner det eget præg ...
Jeg er ikke ekspert i indretning (selv da jeg begynder at studere det selvfølgelig), men jeg elsker at se andre folks design.

Gravatar

antonio Sendt den marts 24, 2011

de mennesker, der ikke kender indretning de har ingen indflydelse på sagen, da de har brug for at vide, hvilket er det indvendige design og lære mere om nye stilarter

Gravatar

Romina Sendt den 21 Maj, 2011

Abmientes concidero der er godt lavet i form af maskulinitet, selvom noget udsmykkede, med et godt markant forskel mellem rum ved hjælp af levende farver. Okay, men kan gøre det bedre.

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='31c8fe8724174d5690db048309409d6c' AND `timestamp` >1413880256 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate indrejse «8388607" for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '31c8fe8724174d5690db048309409d6c', '1413880346', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2009/01/lo-que-importa-es-lo-de-adentro/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6),gzip(gfe)', '', '', '0', 'Linux i686', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Table 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' does not exist]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1413880166'