Boligindretning: Kenneth Brown

Sendt den 5 januar 2009

På tidspunktet for at vælge en indretningsarkitekt, berømte amerikanere har til Kenneth Brown favoritter menu.

homegrid_col3_overvid
Han siger, at hans mål er komfort. Og at personliggøre forholdet til deres kunder som muligt, således at være i stand til at fortolke, hvad miljøet, hvad de ønsker. Farver, teksturer, tekstiler, møbler arrangement. Når tænker designet til et soveværelse eller stue, antallet af variabler ganget sammen og i den rette kombination er nøglen til succes.

homegrid_col2_img
Han er Kenneth Brown, blev født i det sydlige Louisiana 37 år siden, og siden hans ankomst i Los Angeles iscenesætter en bemærkelsesværdig vækst i virksomheden er baseret på tolkning fornøjelsen af andre og skabe varme og behagelige omgivelser.
Definer din stil med nogle selvbiografiske strøg. Således sydlige gæstfrihed af hans indfødte Louisiana og Californien rene linjer er klassisk inspiration og balance til at arbejde.

k-brown-diseaador
Stadig mere opstigning, Brown afslører sine tips og udsmykning hemmeligheder fra MSN.com (som også rådgiver, hvilke varer at købe, og hvad der ikke), og American Express Open i 2007 valgte ham til at dele sin historie på det åbne forum af deres bedste kunder.

kenneth_brown_pale_blue_and_orange_bedroom

Skrevet af Andrés Bacigalupo
Mere: Tips om MSN.com K.Brown (på engelsk)

16 Kommentarer til "Interior Design: Kenneth Brown"

Gravatar

wacala Sendt den April 3, 2009

grim, dum, rididculo

Gravatar

andres Sendt den April 4, 2009

Det er en stil blandt mange flere. Nogle mennesker dømme andre for overbelastet og "oppustet". Kursus acceptere alle udtalelser om tendenser fra MV Blog og kommentarer. Hilsner!

Gravatar

Ani Sendt den 1 juli 2009

det er på sit bedste, men jeg tror, ​​hvis du udelader et moderne touch til det klassiske, men snarere på udkig efter en noget anderledes mix af uventede farver, men selvfølgelig altid på udkig efter komfort og skønhed.
= Søg glæde i fred af de farver =

Gravatar

fernando bogført på 21 jul 2009

creeo at belysningen spiller en vigtig rolle i den harmoni af plads og lys nesecitan mere.

Gravatar

Letizia Sendt den November 28, 2009

Dette er interiør design, langt fra interiør design, en god og unik design.

Gravatar

Mariana Hurtado Valdez Sendt den November 29, 2009

ikke meget design, men den 8. marts i år desidi studere indretning. Jeg tror, ​​denne designer er en af ​​de bedste, men jeg vil gerne være bedre. Det håber jeg. Jeg ønsker at gøre og endnu bedre. Gør det.

Gravatar

Mitzy Sendt den 28 februar 2010

ami jeg kunne virkelig godt lide din
Jeg kiero designs
være en indretningsarkitekt
men jeg tror, ​​der må have været den mest
nemt at være en designer, der bor i USA
eftersom mere
men jeg bor i Mexico og her er det meget svært
blive ligesom ham selv, så det kan :)
Jeg spekulerer på, hvilken studie?

Gravatar

claudia * =) Sendt den 5 marts, 2010

fordi jeg elsker det, og jeg en dag ønsker at være ligesom de store indretningsarkitekter

Gravatar

Jimena Sendt den 23 marts 2010

Jeg designer ikke jeg er bare i gymnasiet, og jeg ville elske at studere dette løb dog undertiden tvivler på, hvis jeg kan udvikle sig godt i den: S

Gravatar

Nevay Sendt den 2 maj 2010

Jeg elsker dette løb, men vil gerne vide mere om dit liv og begyndelser. Jeg er studerende, og jeg har stadig nogle usikkerheder, jeg har kendt nogen, der arbejder i dette og vide, hvad jeg kan lide ria studerede hvordan man kan arbejde ....

Gravatar

Patricia bogført på 17 maj 2010

Colombiansk Jeg arbejder i indretning i min by Medellin personligt ville dele nogle temaer med kenneth hver måned rejser til Los Angeles for at købe varer af dekoration, jeg ønskede at skrive at se, om vi kan arrangere en aftale.
Dette har været en drøm, jeg har i mange år. tak

Gravatar

Johanna Bravo Sendt den August 28, 2010

det første tal, jeg tør sige, at lampen er meget cool, men jeg synes ikke i overensstemmelse med møbler, fordi lampen er en restaurant mere end en spisestue elegant og moderne hus, som du kan se ... Jeg tror gør godt og jeg lykønsker dig, men jeg tror, ​​det kunne være bedre.
Jeg giver min mening som en kunde og som en elev af interiør design ...

Gravatar

Stjerne Sendt den 4 oktober, 2010

godt jeg for empesar beundrer bortset fra, at jeg virkelig godt lide den måde du designe auque er en high school elev jeg ispiro at studere race og være så godt som du bortset fra dekorationer anvendes, er Super Jeg spekulerer på, hvad grunden til du vælger gnsn dette løb, og hvis jeg kan hjælpe med AMI designs for at blive bedre til at race ...

Gravatar

Mafer Sendt den 7 oktober 2010

Jeg tror, ​​det er virkelig ikke en dårlig designer, men jeg tror ikke, det er det bedste ...
Jeg ikke elsker deres design, men der er nogle ting, som jeg føler, der låner det eget præg ...
Jeg er ikke ekspert i indretning (selvom, da jeg begynder at studere denne karriere), men jeg elsker at se andre folks designs.

Gravatar

antonio Sendt den 24 Marts 2011

de mennesker, der ikke kender interiør design de har ingen indflydelse på sagen, da de har brug for at vide, hvilke er det indvendige design og lære mere om nye stilarter

Gravatar

Romina Sendt den 21 maj 2011

Abmientes concidero er godt lavet i form af maskulinitet, selvom noget udsmykkede, med et godt markant forskel mellem rum ved hjælp af levende farver. Okay, men du kan gøre det bedre.

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' findes ikke]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='39bc8e2e9403149f0c61a572c5408de3' AND `timestamp` >1414838115 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate entry '8388607' for key 'id']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '39bc8e2e9403149f0c61a572c5408de3', '1414838205', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2009/01/lo-que-importa-es-lo-de-adentro/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.4; en-US; rv:1.9b5),gzip(gfe)', '', '', '0', 'MacOSX', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' findes ikke]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1414838025'