Chicago, igen

Sendt den 15 okt 2008

Hovedkvarter for de højeste bygninger i verden. Synonym fødestedet for jazz og sjæl. Classic og kantet på samme tid. Selvom aldrig ophørt med at blænde Chicago, Hotel Sax er nu den nye undskyldning for at gå tilbage.


Jazz opstod i New Orleans, og de første høje bygninger under solen kiggede New York. Men Chicago, den tredjestørste by i USA, har altid været i stand til at importere resultaterne af andre til at bringe dem til deres bedste.
Således Sears Tower og John Hancock Center er to af de højeste bygninger på planeten. De første 108 boliger snuppede topplacering på New Yorks World Trade Center i 1973.
Noget lignende kan siges om jazz, et tempo, at byen vedtog fanatisk siden starten og var musik af de skøre 20'ere, realtid hængsel på nye tendenser, der med succes udfordrede de gamle sociale mandater.
Chicago, kosmopolitisk og enorm, det er også den mest multikulturelle byer beliggende inden Nordamerika. Ved siden af den arkitektoniske overflod af skyskraberne i Loop, live tracks fra de største kunstnere. Miss Chicago Joan Miró og Picasso arbejder noget navn i Daley center indgangen er måske det mest sigende eksempler.

Sax Hotel

På bredden af floden Chicago og meget tæt på det symbolske distrikt Loop hjemsted for den legendariske House of Blues Marina City kompleks. Lies, Marina City er et dynamisk kommercielle centrum af luksusmærker. Det er også det perfekte sted at finde et stort hotel ligesom Sax, som kan prale af sine 375 værelser og dets moderate boheme og europæisk stil.
Sax er sandsynligvis det boutique-hotel verdens største og design sikringer elementer fra alle kulturer. Resultatet er en stærk avantgarde (men ikke vred), men er en bemærkelsesværdig undtagelse sammenlignet med de store kæder til stede i byen.
De tre typer værelser Cabin, Junior og et soveværelse, varierende dramatisk i størrelse og tilføjet nogle meget værdsat bekvemmeligheder.

Teknologiske faciliteter

Den sidste en-og en af de mest roste af besøgende, kaldes Microsoft Experience, en aftale mellem hotellet og softwaregiganten har udstyret med high-tech faciliteter overalt.
I den forstand er indarbejdet Sax The Studio, et sted, hvor de mest avancerede digitale underholdningsmuligheder konvergerer. Den Studio omfatter bærbare computere, MP3-afspillere Zune, Xbox spil konsoller, HDTV, surround sound og film. Desuden tjenester inkluderer en uddannet til at yde støtte i tilfælde gæster har spørgsmål om håndtering af apparatur Butler.
Med en tydelig kulturel stempel kosmopolitiske accent og højteknologiske prioriteter for de udvalgte, Chicago lover en interessant balance mellem forlystelser, jazz-og natteliv. Hotel Sax gør resten.

Tekst: Andrés Bacigalupo
Mere:
Vælg Chicago

En kommentar om "Chicago igen"

Gravatar

raul-artist costucica plast Udgivet juli 25, 2009

agora galleri, new york forbundet med raul costucica banken nation Argentina, samt Casals pablo samme familie, erhvervede malerier af kunstneren raul-costucica Plastic.-www.raulcostucica.com.ar

Efterlad en kommentar

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
SELECT wassup_id, urlrequested, spam, `timestamp` AS hit_timestamp FROM wp_wassup_tmp WHERE wassup_id='1e70f5576df89c8b5952888463fbc453' AND `timestamp` >1406551019 GROUP BY wassup_id ORDER BY hit_timestamp DESC

WordPress database fejl: [Duplicate entry '8388607 'for key' id ']
INSERT INTO wp_wassup (wassup_id, `timestamp`, ip, hostname, urlrequested, agent, referrer, search, searchpage, os, browser, language, screen_res, searchengine, spider, feed, username, comment_author, spam) VALUES ( '1e70f5576df89c8b5952888463fbc453', '1406551109', '66.249.84.77,190.210.9.22', 'ws54.host4g.com', '/blog/index.php/2008/10/chicago-una-vez-mas/comment-page-1/', 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-GB; rv:1.7.6),gzip(gfe)', '', '', '0', 'Linux i686', '', '', '', '', '', '', '', '', '0' )

WordPress database fejl: [Tabel 'mansionvitraux.wp_wassup_tmp' eksisterer ikke]
DELETE FROM wp_wassup_tmp WHERE `timestamp`<'1406550929'